Dugnad for korps

Korps er en fantastisk aktivitet for barn og unge. Fantastisk sammenhold og muligheten for å lære et instrument gjør korps til en super fritidsaktivitet for mange. Ofte trenger korpset økonomisk støtte fra Inntektsbringende tiltak og dugnad. Det finnes mange måter å tjene penger gjennom dugnad, men vår metode er en av de mest effektive.

Hos mange korps er det faste tradisjoner for dugnadsarbeid. Men har dere aldri prøvd salgsdugnad før skal dere ikke nøle med å kontakte oss. Vi har mange års erfaring og er klare på å svare på alle spørsmål dere måtte ha. Vi har nemlig hjulpet mange korps med å tjene penger gjennom dugnadssalg. De som kjøper gjennom oss sier at produktene er enkle å selge og at kvaliteten er i topp!

 

Dugnadssalg: Kvaliteten er viktig

Hos oss kan dere kjøpe kvalitetsprodukter beregnet på videresalg. Vi tilbyr forskjellige husholdningsprodukter som alle trenger. Vi har blant annet toalettpapir, tørkerull, håndsåpe og Lano dusjsåpe. Felles for alle disse produktene er at de kan gi avkast for dere ved videresalg.

For et korps er det enkelt å tjene inn penger på videresalg av produkter. Dere har til og med muligheten for å bestille en pall med dopapir når dere er såpass mange! Vårt dopapir er mykt, svanemerket og av førsteklasses kvalitet. Det er også fremstilt i tråd med etiske og miljøvennlige prinsipper. Med andre ord er dette et produkt du kan stå 100% inne for.

Vårt mest populære produkt er Nicky Toalettpapir. Dette produktet pleier våre samarbeidspartnere enkelt å kunne selge til familie, bekjente og folk i nabolaget. Fordelen med å selge vanlige husholdningsprodukter, er at de brukes av alle. Om du leverer varene du selger på døra gjør du faktisk de som kjøper av deg en tjeneste. De kjøper rimelig dopapir og slipper å dra på butikken samtidig!

 

Hvor mye kan dere tjene pr sekk med dopapir?

Vi anbefaler å selge sekkene med dopapir til 400kr. Da tjener dere 200kr pr. sekk og prisen er fortsatt gunstig for de som kjøper av dere. Om alle i korpset deltar kan dere kjapt samle en stor sum penger gjennom salg av toalettpapir.

Når dere kjøper fra oss får dere ikke bare kvalitetsvarer, men også personlig gratis service. Vi har mulighet for å hjelpe dere med råd og tips som gjør dugnaden enklere for dere. Vi tilbyr også å sende gratis vareprøver. På denne måten kan dere selv bedømme våre dugnadsprodukter før dere bestiller.

I tillegg til toalettpapir har dere også mulighet for å bestille tørkerull, håndsåper og Lano dusjsåpe. Alle sammen produkter som vi har erfart gir godt avkast for våre samarbeidspartnere.

 

Bestill gratis vareprøver

 

 

Tips til dugnad

Vi vet at mange korps har lang erfaring med dugnad og forventer en effektiv og rask prosess.  Dette er også viktig for oss og noe vi synes alle bør oppleve når de bestiller dugnadsprodukter. Vi tilbyr derfor en enkel og rask bestillingsprosess for dere. Bestill de varene dere trenger og bruk vår bestillingskalkulator til å regne ut hvor mye avkast dere får av bestillingen.

Vi ønsker at dere får en enkel salgsprosess med våre varer. Som sagt er vi klare til å hjelpe dere med veiledning i tillegg til tips og råd om dugnadssalget. I første omgang kan dere se vår side med salgstips for gode råd. Vi er selvfølgelig også alltid klar til å svare på spørsmål over telefon eller mail. Bruk gjerne kontaktskjemaet vårt.

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...