Dugnads produkter

Hos Norskdugnad.no tilbyr vi en trygg, effektiv og enkel måte å tjene penger på dugnadssalg. Vi forhandler populære dugnadsprodukter og kjente merkevarer til gode utsalgspriser, som gjør det lett å lykkes med dugnaden. På denne siden har vi samlet alle våre dugnadsprodukter og her finner du også mer informasjon omkring produktene. Alle dugnadsproduktene er utvalg og skreddersydd slik at dere skal oppnå en god fortjeneste.

Vårt sortiment av dugnadsprodukter inneholder produkter av høy kvalitet, velkjente merkevarer og forbruksvarer som finnes i ethvert hjem. Dette gjør at produktene blir lettere å selge til venner, familie og bekjente. Jo flere esker og sekker dere selger, desto større fortjeneste oppnår dere. Gå på oppdagelse blant våre produkter og bestill allerede i dag.

Toalettpapir

Høy kvalitet – ekstra mykt

Dere tjener 200,- per sekk
Anbefalt salgspris 450,-
Store sekker – 48 ruller, 33 sekker per pall

Tørkepapir

God absorberingsevne

Dere tjener 150,- per sekk
Anbefalt salgspris 450,-
Store sekker – 32 ruller, 100% nyfiber, 40 sekker per pall

Håndsåpe

Sweet Chai & Lavender

Dere tjener 50,- per eske
Anbefalt salgspris 200,-
6 store flasker på 500ml i hver salgsforpakning

Lano Dusjsåpe

….for liten og for stor

Dere tjener 100,- per eske
Anbefalt salgspris 400,-
10 store familieflasker på 400ml i hver salgsforpakning

Gjennemfør dugnadsalg med velkjente produkter

Den allerbeste måten å tjene penger til klassen, organisationen, korpset eller laget på, er å selge produkter som I ved er etterspurte i jeres omgangskreds. Det gjør dugnadsalget både enkelt og morsomt å gjennomføre for jer alle, når I på forhånd ved at I kan afsætte produkterne og nå jeres mål for dugnad. Hos Norskdugnad.no finder I velkjente og populære dugnadsprodukter, som er til at betale for.
Uansett om I er en skoleklasse, idrettslag, russ, korps eller anden organisation, så kan vi hjælpe jer med et succesfuldt dugnadssalg. Med os som jeres professionelle samarbejdspartner er I altid garanteret personlig service, fri frakt, faktura, returrett, rask levering og enkelt gjennomføring av dugnad.

 

Hvor mye tjener dere på salg av dugnadsprodukter?

Fortjenesten på dugnadssalget avhenger av hvor mange deltagere dere er, hvilke produkter dere selger og hvor mye dere selger. Vi har laget en dugnadskalkulator for å vise dere hvor mye dere kan tjene på dugnadssalget. Bruk dugnadskalkulatoren ved å fylle inn antall deltagere og hvor mye dere vil selge av hvert produkt. Deretter ser dere automatisk hvor mye dere kan tjene og hvor mye produktene koster. Raskt og enkelt!

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...