Tørkepapir til dugnad

Trenger korpset nye musikkinstrumenter eller har idrettsklubben bruk for en ny kunstgressbane eller nye spillerdrakter?

Mangler dere penger til å dra på cup, en klassetur til utlandet eller leter dere etter en enkel og trygg måte for å tjene penger via dugnad til andre formål?

Norsk Dugnad er en profesjonell samarbeidspartner som gjør det lett og sikkert for dere å oppnå deres felles målsetning.

 

Hos Norskdugnad.no har vi bakgrunn fra idrettsmiljøet og kjenner dugnadsarbeid fra A til Å. Vi skreddersyr og organiserer salgsprosessen sammen med dere, slik at dere kommer godt i gang med deres dugnadsarbeid.

Vi tilbyr gratis personlig service hvor vi hjelper med tips til hvordan dere effektivt kan avholde dugnaden, oppnå et godt salg og en god fortjeneste.

Ved å selge tørkepapir og andre husholdningsartikler til familie, venner og bekjente i lokalområde kan dere på en trygg og enkel måte oppnå en god fortjeneste.

Blant vårt kvalitetsutvalg av dugnadsprodukter finner dere vårt populære Nicky tørkepapir, med god absorberingsevne og høy styrke. Tørkerullen er perfekt på kjøkkenet og velegnet til husholdningsbruk. Tørkepapirets høye kvalitet gjør at deres kunder blir fornøyde med produktet og vi opplever at dette gjør det lettere når dere vil selge nye sekker med tørkepapir til de samme personene senere.

 

 

Dugnadsprodukter, som er perfekte i hverdagen

Ønsker dere å samle inn penger til russebussen, drømmereisen eller klasseturen tilbyr Norskdugnad et utvalg av velkjente og populære dugnadsprodukter som er perfekte i alles hverdag.

Her på siden finner du det sterke tørkepapiret Tørk som har god absorberingsevne og høy kvalitet.

Dette er et produkt som er perfekt til enhver husholdning når overflatene på kjøkkenet skal tørkes av, hverdagsserviettene skal på bordet eller du har annet søl og gris som skal tørkes opp.

Et tørkepapir som er perfekt til alt fra matlagning og hygiene, en hurtig vinduspuss eller gjør-det-selv prosjekter i garasjen.

Godkjent for bruk til matlaging. Sannsynligvis den beste tørkerullen på det norske markedet.

 

Regn ut hvor mye dere tjener og bestill her

Kalkulator
Antall deltakere
Sekker toalettpapir pr. deltaker
Sekker tørkepapir pr. deltaker
Esker håndsåpe pr. deltaker
Esker Lano dusjsåpe pr. deltaker
Esker La Praline Trøfler pr. deltaker

Eller skriv antall her
Sekker toalettpapir:
Sekker tørkepapir:
Esker håndsåpe:
Esker Lano dusjsåpe:
Esker La Praline Trøfler:
Dere tjener
Ved store kvantum, ta kontakt i dag for tilbud.
Send forespørsel
Send forespørsel
Vil du bestille? Trykk her!
Bestillingsskjema for rask levering
sekker toalettpapir
sekker tørkepapir
esker håndsåpe
esker Lano dusjsåpe
esker La Praline Trøfler
Dere selger for (veiledende pris):
Fakturabeløp inkl. moms og frakt:
(minimum 5000 kr)
Dere tjener:
Selg først – betal senere! *
Etter bestilling tar vi kontakt for å avtale leveringstid, og vi sender deretter en ordrebekreftelse
* Fakturaen har 14 dagers forfall om annet ikke er avtalt. Faktura sendes til dere etter at varene er sendt fra oss. Husk også at dere har 10 dagers returrett. NB! Minstebestilling for fri frakt er 40 sekker, uavhengig av blandingsforhold med toalettpapir og tørkepapir.

Selg Tørk tørkepapir på dugnad

Vi tilbyr lettsolgte husholdningsprodukter til dugnad av høyeste kvalitet. Tørk 3-lagstørkerull kan suge opp alt fra fettflekker, syltetøysgris og melkesøl.

Tørk tørkerull gir virkelig verdi for pengene og hos Norsk Dugnad får du rullene med en kompakt og fraktvennlig innpakning.

  1. 3-lags soft tørkepapir
  2. 13,5 meter per rull
  3. 100% nyfiber
  4. Miljøvennlig
  5. Supermykt og høy slitestyrke
  6. Godkjent for bruk til matlaging
  7. God absorberingsevne
  8. Kompakt og fraktvennlig emballasje
  9. Fremstilt i Skandinavia

Våre doruller og tørkeruller er FSC merket og svanemerket. Dette betyr at strenge miljøkrav er oppfylt under produksjonen og at papiret kommer fra bæredyktig skogbruk.

Alle våre dugnadsprodukter er kvalitetsgodkjent slik at dere trygt kan selge det på dugnad.

Tørk tørkepapir kan trygt brukes rundt munnen og til fødevarer fordi det er fremstilt av 100% nyfiber.

Tørkepapir som er laget av gjenbrukspapir kan inneholde fibre fra papir som har vært i kontakt med trykksverte og andre kjemikalier. Du bør derfor alltid bruke papir som er fremstillet av nye papirfibre når det skal benyttes i forbindelse med fødevarer.

Vi har stor forståelse for at det kan være vanskelig å bedømme kvaliteten og tørkepapirets absorberingsevne ut i fra bildet på siden. Av denne grunn tilbyr vi å sende en gratis vareprøve på produktet, slik at dere kan teste tørkepapiret før dere bestiller fra norskdugnad.

 

Tørkerull supertilbud for lokale dugnader

En tørkerull er et husholdningsprodukt som finnes i ethvert hjem og det er så selvfølgelig at vi knapt tenker over det i hverdagen.

Tørkeruller er et forbruksprodukt som stort sett alle du kjenner vil ha behov for og derfor er det svært velegnet for dugnadssalg.

Her på siden finner du Tørk tørkeruller som er skreddersydd til dugnadssalg. Dette innebærer at tørkerullene kan selges med god fortjeneste og er pakket i sekker som inneholder 32 tørkeruller.

Hvor mye tjener dugnadsgruppen pr. sekk?

Dugnadsgruppen tjener 150 kr. per sekk, hvis dere selger til den anbefalte salgsprisen på 450 kr.

Prissetter dere sekkene over 450 kr er vår erfaring at tørkepapiret blir vanskeligere å selge.

Vi har laget en dugnadskalkulator basert på anbefalt utsalgspris.

Her kan dere lett se hvor mye dere kan tjene via salg av våre dugnadsprodukter.

Bruk dugnadskalkulatoren ved å fylle inn hvor mange dere er og hvor mye dere ønsker å selge av hvert produkt, deretter beregner kalkulatoren kostnad og fortjeneste automatisk for dere.

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...