Gratis vareprøver

Vi tilbyr gratis vareprøver av vårt produktsortiment. En pakke inneholder følgende:

  1. Toalettpapir
  2. Tørkepapir

 

 

Fornøyd fotballklubb i Akershus som har mottatt vareprøver fra Norsk Dugnad

«Etter at styret har gått igjennom de prøvene vi fikk fra dere og noen andre leverandører av toalett/tørkepapir, så ble dere valgt som det beste produktet».

 

Få tilsendt gratis vareprøver til dugnadssalg

Kvalitet er et av nøkkelordene i bedriften vår. Vi er stolte av våre produkter. Selvfølgelig synes vi også at dere skal ha dette inntrykket og vil derfor gjerne sende en gratis vareprøve til dugnadsgruppen. På denne måten kan dere vise produktene til medlemmene i gruppen og være helt trygge igjennom hele bestillingsprosessen.

Er det første gang dugnadsgruppen prøver salg? Vi forstår godt at man vil sikre seg det beste resultatet og tjene mest mulig på salget. På Norsk Dugnad har vi fokus på trygghet og gjennomsiktighet. Våre vareprøver har til formål å skape trygghet slik at dere er sikre på at produktene lever opp til deres forventninger og ønsker.

Kanskje er dere et idrettslag med lang erfaring innenfor dugnadssalg? Da vet dere helt sikkert at den enkleste måten å få solgt produktene på er å tilby kvalitet. Med gratis vareprøver kan dere sikre dere at salget går som smurt og at produktene har en kvalitet dere selv har godkjent.

 

Bestill produkter til dugnaden i dag

På våre produktsider kan dere lese mer om de ulike produktene hos Norsk Dugnad. Dersom dere har ytterligere spørsmål er dere velkomne til å kontakte oss. Uansett hvor mye erfaring dere har, kan dere finne produktene til neste dugnadssalg hos oss.

 

Savner dere et produkt?

Vårt sortiment er nøye utvalgt basert på kvalitet og etterspørsel fra dugnadsgrupper. Har dere en ide til et produkt som er ideelt til dugnadssalg? Eller savner et produkt i vårt sortiment? Vi vil gjerne høre fra dere! Skriv til oss på vår kontaktside og kom gjerne med innspill.

 

Kontakt oss

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...