Idrettslag: tjen penger på dugnad

De fleste idrettslag har god erfaring med dugnader og dugnadsånden er sterk. For mange lag er det faktisk helt nødvendig for å samle inn penger til cuper og utstyr. Vi hjelper dere å tjene penger på en enkel og rask måte gjennom salg av forbruksprodukter. Våre produkter gir en god fortjeneste og er enkle å selge.

 

Hva kan dere selge for å tjene penger?

dugnader. På en salgsdugnad bestiller man varer, selger dem og sitter igjen med fortjenesten etterpå. Det er en lønnsom måte å tjene penger til idrettslaget og kommer alle medlemmer til gode. Norskdugnad.no leverer kvalitetsprodukter som selger i rekordfart.

Våre produkter er forbruksvarer som alle trenger og det gjør det enkelt å selge. Ofte kan du forberede salget allerede før du får produktene. Del en status på Facebook, få foreldrene dine til å forhøre seg med kollegaer og venner eller ring familien. Lag en salgsliste med de interesserte og hvor mye de ønsker å kjøpe. Om du tar vare på salgslisten kan du ofte benytte den igjen til videresalg på et senere tidspunkt.

 

Salg av dopapir i lokalområdet

Mange ønsker å støtte lokale lag og foreninger. Derfor er det et godt slagstips å informere om hvilket lag du representerer. Om du ønsker flere tips til salget har vi laget en side med våre beste forslag til en god salgsprosess: Les våre tips her.

Når dere er et helt idrettslag samlet har dere muligheten for veldig god fortjeneste. Dere bestemmer selv hvor stor bestillingen skal være og fordeler dere imellom. Husk å være realistiske i målet deres og fordel produktene etter dette. Involver gjerne foreldre i prosessen da det gjør det enklere for de yngre medlemmene.

 

Vi skreddersyr dugnaden for dere

Vi har mulighet for å skreddersy dugnaden til dere. Vårt mest populære produkt er Nicky toalettpapir som er enkelt å selge med god fortjeneste. vi har også andre populære forbruksvarer dere kan velge mellom. Vi tilbyr også Nicky tørkerull, håndsåpe fra Elle Basic og Lano dusjsåpe. Husk på at det er lurt å følge med på dugnadsarbeidet hos andre lag og foreninger i området. Om mange andre benytter seg av dorulldugnad, kan dere kanskje velge en av våre andre populære produkter.

Våre varer er noe alle husholdninger trenger og det gjør det enkelt å selge. I tillegg setter vi høye krav til kvaliteten på produktene våre, så dere kan selge med god samvittighet. For eksempel er både Nicky toalettpapir og tørkerull Svanemerket.

 

Bestill gratis vareprøve til dugnad

Dere har også mulighet for å bestille gratis vareprøver av produktene våre. Vi ønsker selvfølgelig at dere skal være fornøyd med produktene dere bestiller og tilbyr derfor å sende gratis vareprøver. Vi er stolte av produktene våre og ønsker at dere får samme inntrykket som oss.

 

Bestill gratis vareprøver nå

 

Idrettslag og dugnader går ofte hånd i hånd. Vi tilbyr en enkel og rask måte å tjene penger gjennom salg av dopapir og andre forbruksvarer. Kontakt oss i dag for et skreddersydd dugnadsopplegg.

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...