Dugnad for skoleklasser

Dugnad gjør det mulig for klasser å dra på skoletur. Klasseturer er sosialt, lærerikt og ofte noe som skaper minner for livet. Kanskje drømmer dere om en klassetur til London? Eller kanskje skal dere med buss på en kulturell reise gjennom historien?

 

Klassetur for alle med dugnad

Det er ganske vanlig å arrangere klassetur til utlandet for de eldre klassene. For mange familier kan dette fort bli ganske dyrt og budsjettet for turen kommer fort på flere tusen kroner per elev. Da klasseturer skal være mulig for alle er det derfor lurt å benytte seg av dugnader for å finansiere turen. Da har alle mulighet til å bli med, uavhengig av foreldrenes inntekt.

Norskdugnad.no er en seriøs dugnadsaktør som leverer produkter av høy kvalitet for skoleklasser. Vi skreddersyr dugnader til alle grupper og vil gjerne hjelpe klassen deres med å nå målet sitt.

 

Kontakt oss

 

 

 

Det beste tipset til å planlegge klasseturen er å starte prosessen så tidlig som mulig. Sett opp budsjett per elev og planlegg hvor mye budsjettet skal dekke. Dekker det reise og losji? Hva med mat og lommepenger? Noen velger å dele budsjettet opp i en egenandel og en andel betalt gjennom dugnad. Her er det lurt å være realistisk og legge en plan som er mulig for alle å gjennomføre.

 

Bestill en pall med toalettpapir

Norskdugnad.no ønsker å gjøre det mulig for dere å tjene penger gjennom salg. Når alle elevene i en hel klasse går sammen om å tjene penger til en klassetur har dere mulighet for å bestille paller med produkter. For eksempel kan dere bestille en pall med toalettpapir. Vi har ofte ekstra gode tilbud når dere bestiller store mengder, noe som passer perfekt for en hel skoleklasse.

 

Bestill med vår pallekalkulator

 

 

 

Klasseturer skaper minner for livet og dugnadsarbeid gjør det mulig for elevene å oppleve noe nytt og spennende sammen. Avhengig av alderen til elevene kan dere velge å dele klassen inn i grupper eller par som jobber sammen om å selge produktene. For skoleklasser anbefaler vi å selge toalettpapir da det er et produkt alle trenger. Det også enkelt å selge til familie og naboer. Mange foreldre velger å hjelpe barna sine ved å selge til kollegaer eller venner i tillegg.

 

Hvordan organisere dugnaden?

Ikke la dårlig organisering sette en stopper for dugnaden deres. Vi tilbyr personlig service med en fast kontaktperson. vi hjelper dere også med å sette opp en plan for å strukturere salget. Ønsker dere en tilpasset presentasjon eller en bestillingsliste dere kan gi til elevene? Vi er her for å hjelpe dere.

I første omgang bør dere finne ut hvor mange som deltar på dugnaden og hvor mye dere ønsker å selge. Bruk vår kalkulator for å regne ut hvor stor fortjeneste dere får og fordel produktene etter dette. Informer elever og foreldre slik at de er godt informert om dugnaden og produktene. Bestill produktene og fordel mellom deltakerne. Når dere starter dugnadsarbeidet tidlig har dere også mulighet for å bestille flere ganger. Våre produkter er noe alle trenger og de er enkle å selge av flere omganger.

 

Prøv vår bestillingskalkulator

 

 

 

Uansett om dere er en stor eller liten klasse er vi klare til å hjelpe dere. Når dere kontakter oss tilpasser vi dugnaden til deres behov og målsetting.

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...