Dugnad til russ

Russetiden er noe de fleste har sett frem til i mange år! 13-års skolegang er endelig ferdig og det er tid for å feire. Russetiden er dog ikke kun fest – det handler også om forberedelser, organisering og forventninger. Norsk Dugnad har en rekke produkter som dere kan selge og tjene penger til deres livs party!

Vår erfaring viser at en av de mest effektive måtene å tjene penger gjennom dugnad er salg. Vi ønsker å hjelpe russen med den økonomiske delen ved å tilby produkter som egner seg til videresalg med et fordelaktig avkast for dere. Vi har bred erfaring med dugandsarbeid og kan hjelpe dere med å skreddersy salgsprosessen til deres formål.

 

Silk gjøres det

Russedugnad for alle

Når dere skal tjene penger til et felles formål er dugnad ideelt. Russetiden har en klar tendens til å bli langt mer festlig dersom dere får samlet et godt økonomisk utgangspunkt. Dette erfarer vi at gjelder alle russegrupper, enten dere er gåruss, sykkelruss, vanruss eller bussruss. Både store og små budsjetter har godt av supplering gjennom dugnadsarbeid. Norskdugnad.no gir dere en sikker måte å tjene penger til et felles mål gjennom salg av produkter alle behøver.

 

Vi hjelper dere med å organisere salget og tilbyr gratis personlig service hvor vi deler tips og erfaring til hvordan dere best tjener penger til russetiden. For dere som er i van eller buss kan utgiftene bli høye. Vi anbefaler russen å engasjere seg i dugnadsarbeid for å lette det økonomiske aspektet rundt russetiden.

 

Hvorfor er våre produkter velegnet til russedugnad? 

Vi tilbyr kun produkter med høy kvalitet som er velegnet til dugnadssalg. Dersom dere starter tidlig er det ofte god mulighet for å bestille flere ganger og dermed tjene penger i flere omganger. Vi har tatt utgangspunkt i kvalitetsprodukter alle trenger og har i hjemmet. Våre bestselgende produkter er:

  1. Dugnadsrullen Toalettpapir
  2. Tørk Tørkerull

 

Gjennom vår fortjenestekalkulator kan dere enkelt regne ut hva dere kan forvente å tjene på salget. Det er mange fordeler med å velge våre produkter. Blant annet høy kvalitet, god avkastning og produkter som er skreddersydd slik at de kan selges til alle.

 

Hvordan tjene penger til russetiden? 

Mange russ har store drømmer for feiringen og vi anbefaler å tenke gjennom de ulike delene av hele russetiden på forhånd – slik at dere vet hvor mye som skal tjenes inn for å oppnå små og store målsetninger.

Det første dere bør gjøre er derfor å sette opp et budsjett. Etter dette kan dere enkelt regne ut hvor mye hver enkelt i gruppen må bidra med til f. eks en buss eller van. Vi anbefaler å planlegge i god tid så alle klarer å spare sammen nok penger. På denne måten kan dere sikre dere at pengene strekker til, og at dere får en fantastisk feiring.

 

Få flere gode tips

Dugnad for russ: Selg dopapir

Vårt mest populære produkt til russedugnad er toalettpapir. Salget er relativt enkelt og dere kan fordele produktene i mellom dere, basert på hvor mange sekker hvert enkelt medlem klarer å selge. Doruller er et produkt alle trenger, og med dopapir av høy kvalitet legger vi til rette for at det blir enkelt å selge til  samme husstander, naboer eller familie igjen senere.

Vi har Norges beste dopapir dugnad. Nicky toalettpapir er supermykt og et populært toalettpapir som et utviklet for dugnad og salg. Toalettpapiret er testet og kvalitetsgodkjent slik at dere trygt kan selge det videre ved dorulldugnad. Vi legger også vekt på at sekkene skal være kompakte slik at det blir enkelt å dele dem ut og tjene penger. Ønsker dere å sørge for mersalg til de samme kundene anbefaler vi å selge en løsning hvor dere tilføyer tørkeruller og dusjsåpe.

Hos Norskdugnad.no hjelper vi dere med å organisere prosessen og har produkter til både store og små dugnadsgrupper. Kontakt oss for å høre mer eller bestill i dag.

 

Send forespørsel

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...