Håndsåpe til dugnad

Søker dere et naturlig og lettsolgt dugnadsprodukt? Da er våre salgspakker fra Elle Basic med naturlige og skjønne håndsåper helt sikkert noe for dere! Hos Norskdugnad.no kan dere kjøpe skånsom og miljøvennlig såpe til tradisjonelt dugnadssalg. Dere får naturligvis fri frakt, gratis returrett og en god fortjeneste på produktene.

Den organiske og parabenfrie håndsåpen fra Elle Basic serien Natural Basics med Sweet Chai & Lavender er populær blant de aller fleste. Håndsåpen er av høyeste kvalitet, velduftende, fuktighetsbevarende og fås i en innbydende salgsforpakning med 6 store flasker (500 ml). Ønsker dere et større salgsparti leverer vi 168 salgsforpakninger per pall.

Vi tilbyr personlig service til organisering av dugnadsarbeid. Hos Norsk Dugnad kan dere trygt bestille lettsolgte dugnadsprodukter uansett om dere er et idrettslag, korps, en skoleklasse, russegruppe eller annen organisasjon.Norsk dugnad Håndsåpe

Lettsolgt håndsåpe fra Elle Basic

Hos Norskdugnad.no fokuserer vi på å tilby lettsolgte produkter med høy fortjeneste til enhver dugnadsgruppe. Derfor finner du Elle Basic serien Natural Basicx med Sweet Chai & Lavender i vårt utvalg av organiske, naturlige og parabenfrie dugnadsprodukter.

Elle Basic er et skandinavisk selskap med hovedkontor i Oslo. Virksomheten fokuserer på å produsere produkter som er så rene og miljøvennlige som mulig. De bruker råvarer fra både fjernt og nært for å sikre høy kvalitet og konkurransedyktige priser.

Natural Basics håndsåpen er parabenfri, organisk og laget med naturlige ingredienser av høyeste kvalitet. Natural Basics er en unik velvære-serie, som med en delikat blomsterduft gir en aromatisk, beroligende og avslappende atmosfære. Med den fortryllende duften av Sweet Chai & Lavendel etterlater såpen dine hender rene, myke og velduftende.

 

Få gratis vareprøver til salgsdugnader

Salg av kvalitetsprodukter er en ypperlig måte å tjene penger til idrettslaget, skoleklassen, russegruppen eller annet. Vi har skreddersydd vårt sortiment og services slik at det skal bli lettere for alle slags grupper å slå seg sammen og tjene penger til et felles formål. Våre samarbeidspartnere oppnår stor fortjeneste ved å videreselge håndsåpen til familie, venner og bekjente. Den gode kvaliteten gjør det lett å selge nye såper til de samme personene senere.

Vi har stor forståelse for at det kan være vanskelig å bedømme kvaliteten ut i fra et produktbilde og derfor tilbyr vi en gratis vareprøve. Ved å bestille en vareprøve kan dere teste håndsåpen før bestilling og sikre dere de beste forutsetningene for en vellykket dugnad. Skriv til oss dersom dere ønsker en vareprøve.

 

 

Regn ut hvor mye dere tjener og bestill her

Kalkulator
Antall deltakere
Sekker toalettpapir pr. deltaker
Sekker tørkepapir pr. deltaker
Esker håndsåpe pr. deltaker
Esker Lano dusjsåpe pr. deltaker
Esker La Praline Trøfler pr. deltaker

Eller skriv antall her
Sekker toalettpapir:
Sekker tørkepapir:
Esker håndsåpe:
Esker Lano dusjsåpe:
Esker La Praline Trøfler:
Dere tjener
Ved store kvantum, ta kontakt i dag for tilbud.
Send forespørsel
Send forespørsel
Vil du bestille? Trykk her!
Bestillingsskjema for rask levering
sekker toalettpapir
sekker tørkepapir
esker håndsåpe
esker Lano dusjsåpe
esker La Praline Trøfler
Dere selger for (veiledende pris):
Fakturabeløp inkl. moms og frakt:
(minimum 5000 kr)
Dere tjener:
Selg først – betal senere! *
Etter bestilling tar vi kontakt for å avtale leveringstid, og vi sender deretter en ordrebekreftelse
* Fakturaen har 14 dagers forfall om annet ikke er avtalt. Faktura sendes til dere etter at varene er sendt fra oss. Husk også at dere har 10 dagers returrett. NB! Minstebestilling for fri frakt er 40 sekker, uavhengig av blandingsforhold med toalettpapir og tørkepapir.

Tjen penger ved å selge håndsåpe på dugnad 

Med Norskdugnad.no som profesjonell samarbeidspartner kan dere trygt og effektivt tjene penger på å selge miljøvennlig håndsåpe fra Elle Basic til familie, venner, naboer og bekjente. Med forbehold for særlige kampanjetilbud, er den gjennomsnittlige salgsprisen hos Norsk Dugnad 25 kr. per flaske med håndsåpe inkl. moms og frakt.  Hvilket er et svært godt kjøp for den økologiske, forfriskende og velduftende Sweet Chai & Lavender Håndsåpen.

 

Hvor mye tjener dugnadsgruppen per salgsforpakning?

Dugnadsgruppen tjener 50 kr. per salgsforpakning dersom dere selger Natural Basics håndsåpen til den anbefalte utsalgsprisen på 200 kr. Prissetter dere såpeflaskene til mer enn det anbefalte beløpet på 200 kr er vår erfaring at håndsåpene blir vanskelige å selge.

En dugnadgruppe på 30 personer som selger 10 esker håndsåpe hver, til veiledende salgspris, får samlet 15.000 kr i fortjeneste. Selger den samme gruppen i stedet 15 esker håndsåpe hver, med 20 kr. i rabatt per eske, får de likevel en høy fortjeneste på 13.500 kr.

Vi har laget en dugnadskalkulator for å vise hvor mye det er mulig å tjene gjennom dugnadssalg hos Norsk Dugnad. Bruk dugnadskalkulatoren ved å fylle inn antall deltagere, hvilke produkter dere vil selge og hvor mange produkter dere tenker å selge hver. Deretter regner dugnadskalkulatoren raskt ut hvor mye dere kan tjene på dugnadssalget.

Vi tilbyr dugnadsprodukter av høy kvalitet, samt en enkel og trygg måte for idrettslag, foreninger, skoleklasser og russ å tjene penger til nyttige formål. Ta kontakt om dere ønsker å tjene penger til en klassetur, cup, treningsleir, nytt utstyr eller annet – vi vil gjerne hjelpe dere å nå målet!

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...