Slik foregår det - Norskdugnad.no
Fri frakt • Faktura • Returrett • Enkelt • God fortjeneste
Telefon: +47 23 65 03 00, Mandag-fredag 09.00-21.00

Slik foregår det

Kom i gang

Vi har bare gode erfaringer med dugnader, og vi skal hjelpe dere til å få samme erfaring.

  1. Definer målet med dugnaden, f.eks. treningsleir eller en klassetur.
  2. Regn ut hvor mye dere har behov for å tjene, etter at eventuelle andre pengebidrag er lagt i potten.
  3. Regn ut hvor mye dere må selge med vår kalkulator på forsiden. Spør oss gjerne om tips og normalsalg.
  4. Bestill produktene, så tar vi kontakt for å avtale en dag for levering. Vi avklarer hva dere ønsker hjelp til (kostnadsfri, personlig service gjennom prosessen). Deretter sender vi ordrebekreftelsen.
  5. Selg, enten før eller etter dere bestiller produktene. Dere kan også selge mens dere venter på levering. I hovedsak er det altså følgende to alternative rekkefølger:
    1. Bestill først – selg etterpå – betal til slutt
    2. Selg først – bestill etterpå – betal til slutt

 

Forankring

Send e-post til deltagere/foreldre slik at de er godt informert om dugnaden og fremdriften. Vi sender deg gjerne forslag til e-post tilpasset din dugnad. Hva som skrives og hvordan det skrives er viktig for å skape frivillighet og engasjement i gruppen.

 

Levering

Dere mottar varene til avtalt tid. Faktura sendes på e-post.

 

Salget

Det er lett å selge hvis man vet hvordan. Vi hjelper dere til å selge effektivt ved hjelp av gode metoder og god organisering. Vi yter personlig service som øker salget.

Her er noen eksempler på tips vi gir:

– Hvem kjøper av meg?
Produktene er populære, og når kundene deres støtter formålet dere sparer til, går salget som oftest bra. De fleste selger til familie, venner, kolleger av mor og far, naboer osv.

– Hva skal jeg si?
Fortell hva du heter og hvem du selger for. De fleste vil hjelpe og støtte. Få frem hva pengene skal gå til, for da blir det enda hyggeligere å kjøpe av dere. Husk å takke skikkelig! Da kan dere enklere selge igjen en annen gang.

– Har dere noen gode tips?
Facebook kan være et fint sted å selge. Dere kan få en link til å poste på Facebook for å få bestillinger på akkurat de produktene dere skal selge. Vi sender linken til kontaktperson/lagleder, som kan sende den videre til deltagerne. Da kan de som vil, bruke Facebook.

 

Målet er nådd

Husk å sende e-post til alle deltagere og takke for innsatsen som nå gjør det mulig å realisere det som var målet for dugnaden.

 

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...