Lano dusjsåpe for dugnad

Hos Norskdugnad.no fokuserer vi på å tilby alle dugnadsgrupper lettsolgte produkter av høy kvalitet med god fortjeneste. Lano er hele Norges såpebrand og det er et produkt som alle norske familier kjenner til. Med et populært og velkjent produkt blir dugnadssalget lettere og dette gjør at Lano dussjåpe er svært velegnet til dugnad.

Lano dusjsåpe har en velkjent skummende kvalitet som gjør det behagelig for voksne å vaske kroppen, og til en lek for de minste. Dusjsåpen fås i salgsforpakninger med 10 store familieflasker på 400ml. Ønsker dere et større salgsparti leverer vi 104 salgsforpakninger per pall.

Vi tilbyr personlig service til organisering av dugnadsarbeid. Hos Norsk Dugnad kan dere trygt bestille Lano dusjsåpe, eller andre lettsolgte dugnadsprodukter. Dette gjør vi uansett om dere er et idrettslag, korps, en skoleklasse, russegruppe eller annen organisasjon.Norsk dugnad Lano Dusjsåpe

Lano dusjsåpe – for liten, for stor og for dugnad

Lano har i flere generasjoner vært den foretrukne såpen for liten og stor, og er kjent som hele Norges “familesåpe”. I dag er Lano dusjsåpe det mest solgte Lano-produktet og av denne grunn er produktet ideelt til dugnadssalg.

Uansett alder, er Lano dusjsåpe mild og pleiende for huden. Såpen inneholder hverken skadelige parabener, fargestoffer eller parfymeallergener, og såpens pH-verdien er lik hudens egen. Lano har også tilført fuktighetsgivende ingredienser som pleier huden og etterlater den myk og deilig. Nedenfor ser dere noen av de sterkeste salgsargumentene for Lano dusjsåpe:

  1. Ingen parabener
  2. Ingen fargestoffer
  3. Fri for allergener
  4. Mild og pleiende
  5. Fuktighetsgivende
  6. Til hele familien

 

Få gratis vareprøve med dugnadsprodukter

Salg av kvalitetsprodukter er en ypperlig måte å tjene penger til idrettslaget, skoleklassen, russegruppen eller annet. Vi har skreddersydd vårt sortiment og services slik at det skal bli lettere for alle slags grupper å slå seg sammen og tjene penger til et felles formål. Våre samarbeidspartnere oppnår stor fortjeneste ved å videreselge blant annet dusjsåpen til familie, venner og bekjente. Ved å selge et velkjent kvalitetsprodukt, som folk har bruk for, er det også langt lettere å selge nye salgsforpakninger til de samme personer på et senere tidspunkt.

De aller fleste kjenner til dusjsåpens høye kvalitet, men dersom du er i tvil omkring produktet tilbyr vi å sende en gratis vareprøve. Ved å bestille en vareprøve kan dere teste dusjsåpen før bestilling, og sikre dere de beste forutsetningene for en vellykket dugnad. Skriv til oss dersom dere ønsker en vareprøve.

 

 

Regn ut hvor mye dere tjener og bestill her

Kalkulator
Antall deltakere
Sekker toalettpapir pr. deltaker
Sekker tørkepapir pr. deltaker
Esker håndsåpe pr. deltaker
Esker Lano dusjsåpe pr. deltaker
Esker La Praline Trøfler pr. deltaker

Eller skriv antall her
Sekker toalettpapir:
Sekker tørkepapir:
Esker håndsåpe:
Esker Lano dusjsåpe:
Esker La Praline Trøfler:
Dere tjener
Ved store kvantum, ta kontakt i dag for tilbud.
Send forespørsel
Send forespørsel
Vil du bestille? Trykk her!
Bestillingsskjema for rask levering
sekker toalettpapir
sekker tørkepapir
esker håndsåpe
esker Lano dusjsåpe
esker La Praline Trøfler
Dere selger for (veiledende pris):
Fakturabeløp inkl. moms og frakt:
(minimum 5000 kr)
Dere tjener:
Selg først – betal senere! *
Etter bestilling tar vi kontakt for å avtale leveringstid, og vi sender deretter en ordrebekreftelse
* Fakturaen har 14 dagers forfall om annet ikke er avtalt. Faktura sendes til dere etter at varene er sendt fra oss. Husk også at dere har 10 dagers returrett. NB! Minstebestilling for fri frakt er 40 sekker, uavhengig av blandingsforhold med toalettpapir og tørkepapir.

Tjen penger på å selge Lano dusjsåpe 

Med Norskdugnad.no som deres samarbeidspartner kan dere trygt selge dusjsåpen fra Lano til familie, venner, naboer og bekjente. Med forbehold for særlige kampanjetilbud, er den gjennomsnittlige salgsprisen hos Norskdugnad på Lano dusjsåpe 30 kr. per flaske inkl. moms og frakt. Hvilket er en god pris for den milde, naturlige og velkjente såpen fra Lano.

 

Hvor mye tjener dugnadsgruppen per salgsforpakning? 

Dugnadsgruppen tjener 100 kr. per salgsforpakning med 10 såper, hvis dere selger Lano dusjsåpen til den anbefalte utsalgsprisen på 400 kr. Det vil si at dere prissetter hver flaske til 40 kr. Prissetter dere såpene til mer enn den anbefalte utsalgsprisen er vår erfaring at dusjsåpen blir vanskeligere å selge.

En dugnadsgruppe på 30 personer som selger 10 esker dusjsåpe hver, til veiledende salgspris, får samlet 30.000 kr. i fortjeneste. Selger samme gruppe i stedet 15 esker dusjsåpe hver, med 20 kr. rabatt per eske, får de likevel en høy fortjeneste på 36.000 kr.

Vi har laget en dugnadskalkulator for å vise hvor mye det er mulig å tjene gjennom dugnadssalg hos Norsk Dugnad. Bruk dugnadskalkulatoren ved å fylle inn antall deltagere, hvilke produkter dere vil selge og hvor mange produkter dere tenker å selge hver. Deretter regner dugnadskalkulatoren raskt ut hvor mye dere kan tjene på dugnadssalget.

Vi tilbyr dugnadsprodukter av høy kvalitet, samt en enkel og trygg måte for idrettslag, foreninger, skoleklasser og russ å tjene penger til nyttige formål. Ta kontakt om dere ønsker å tjene penger til en klassetur, cup, treningsleir, nytt utstyr eller annet – vi vil gjerne hjelpe dere å nå målet!

SE/NO/DK Ingredienser:

Icke härdade/ikke-hydrogenert veg. fetter/ikke-hydrogenerede vegetabilske fedtstoffer (kokos, certifierad palmkärna), socker/sukker, avfettat/fettfri/affedtede kakaopulver.

Vassle-/myse-/vallepulver (mjölk). Emulgeringsmedel/emulgator (sojalecitin), arom (vanillin). Garnerad/garnert/garneret med kakaopulver.

Kan innehålla/inneholde spår/spor av nötter/nødder och/og dess/ deres biprodukter, sesam, ägg/egg/æg, jordnötter och/og gluten.

Chat med oss nå!
Loading...